Velkommen til ForeningsTilskud.dk

Opret dig som bruger af Foreningstilskud.dk.

Fredericia Kommune har oprettet et abonnement, der gælder for alle Fredericia Kommunes foreninger.

Såfremt du er medlem af en forening med adresse i Fredericia Kommune, kan du frit oprette dig som bruger af Foreningstilskud.dk ved at udfylde nedenstående formular.

Når du har udfyldt formularen og trykket på Send, modtager du kort efter en email med password og brugernavn, som du kan bruge til at logge ind på Foreningstilskud.dk med.

• 16.01.2020. The FLSmidth Donation Fund

Tilskudsordning

FLS Industries A/S´ Gavefond er en selvejende institution, der har til formål at yde bidrag indenfor en række almennyttige områder.

• 14.01.2020. Johan Hoffmann Fonden

Tilskudsordning

Johan Hoffmann Fonden yder støtte til sport, kultur, kunst og sundhed, herunder gennem uddelinger til idrætsgrene under Dansk Idrætsforbund i Esbjerg Kommune, idrætsforeninger, kulturinstitutioner og sundhedsinitiativer.

• 13.01.2020. Skævinge forvandler idrætshal til et mangfoldigt mødested

Nyhed

Hallen i Skævinge lever ikke op til de lokale behov for at mødes på tværs af interesser. Derfor samler man nu hele paletten af idræts- og kulturaktører og omdanner hallen til et mødested for alle. Lokale og Anlægsfonden støtter projektet med 7 mio. kr.