Velkommen til Foreningstilskud.dk

Opret dig som bruger af Foreningstilskud.dk.

Brønderslev Kommune har oprettet et abonnement, der gælder for alle Brønderslev Kommunes foreninger.

Såfremt du er medlem af en forening med adresse i Brønderslev Kommune, kan du frit oprette dig som bruger af Foreningstilskud.dk ved at udfylde nedenstående formular.

Når du har udfyldt formularen og trykket på Send, modtager du kort efter en email med password og brugernavn, som du kan bruge til at logge ind på Foreningstilskud.dk med.

• Her bor vi-puljen

Ansøgningsfrist - 06.05.2021

50 mio. kr. til at drømme stort i alle små byer! Foreninger i danske småbyer kan indtil 23. september 2021 søge op til 1 mio. kr. fra Nordea-fondens Her bor vi-pulje til at styrke fællesskabet i deres by.

• COVID-19 nødpuljen åbner for 5. ansøgningsrunde

Ansøgningsfrist - 06.05.2021

DUFs COVID-19 nødpulje støtter lokale børne- og ungdomsforeninger og sammenslutninger, der er trængt økonomisk af Corona-pandemien.

• Mindre projekter april 2021

Nyhed - 06.05.2021

Som vanligt har en masse spændende ´mindre projekter´ fået støtte til realisering. Hele 28 nye mødesteder vil snart være at finde i det danske land. Her er tre af dem.