Velkommen til ForeningsTilskud.dk

Opret dig som bruger af Foreningstilskud.dk.

Hjørring Kommune har oprettet et abonnement, der gælder for alle Hjørring Kommunes foreninger.

Såfremt du er medlem af en forening med adresse i Hjørring Kommune, kan du frit oprette dig som bruger af Foreningstilskud.dk ved at udfylde nedenstående formular.

Når du har udfyldt formularen og trykket på Send, modtager du kort efter en email med password og brugernavn, som du kan bruge til at logge ind på Foreningstilskud.dk med.

• 23.01.2018. Handicappuljen - Udviklingslande

Tilskudsordning

Handicappuljens formål er at styrke politiske, økonomiske og sociale rettigheder for mennesker med handicap i udviklingslandene.

• 23.01.2018. Wakeboarding skaber nyt liv i danske havne

Nyhed

Wakeboarding udbredes nu til landets havne. Motionsformen kan sammenlignes med at “snowboarde" på vandet. Nordea-fonden støtter med en halv mio. kr.

• 23.01.2018. Fonden for Sparekassen i Skals

Tilskudsordning

Fondens formål er at støtte velgørende og almennyttige formål i den tidligere Sparekassen i Skals´ oprindelige virkeområde afgrænset til Viborg Kommune og Vesthimmerlands Kommune.

• 23.01.2018. FrederiksbergFonden

Tilskudsordning

Fondens formål er at virke til gavn for almennyttige og velgørende formål i Frederiksberg Sparekasses hidtidige virkeområde.

• 22.01.2018. Puljen til frivilligt socialt arbejde (PUF) er åben for ansøgning

Ansøgningsfrist

Puljens formål er at yde støtte til frivillige sociale indsatser og projekter, der styrker den frivillige sociale indsats, og forebygger og afhjælper problemer for socialt truede mennesker eller mennesker, der befinder sig i en svær livssituation.

• 22.01.2018. Puljen til frivilligt socialt arbejde (PUF) er åben for ansøgning

Nyhed

• 19.01.2018. LAG Struer-Holstebro

Tilskudsordning

LAG Struer-Holstebro er en forening, der skaber udvikling og innovation i lokalsamfundet ved blandt andet at tildele tilskudsmidler til relevante projekter.

• 19.01.2018. LAG Lemvig, Ringkøbing-Skjern

Tilskudsordning

LAG Lemvig, Ringkøbing-Skjern Foreningens formål at fremme den lokale landdistriktsudvikling gennem samarbejde med frivillige kræfter i lokalsamfundet, kommunale og regionale aktører, organisationer m.v.

• 18.01.2018. LAG Skive – Viborg

Tilskudsordning

LAG Skive - Viborgs ønske er at gøre en forskel ved at bidrage til udvikling af landdistrikterne i Skive og Viborg Kommune.

• 18.01.2018. Bikubenfondens Feriehjælp 2018

Ansøgningsfrist

Bikubenfonden uddeler 1 mio. kr. til feriehjælp. I 2018 er der ansøgningsfrist for feriehjælp den 13. februar. Det er udelukkende organisationer og foreninger, som organiserer feriehjælpsindsatser, der kan ansøge.

• 17.01.2018. Insero Horsens Fonden

Tilskudsordning

Insero Horsens investerer i virksomheder, udviklingsprojekter, udviklingsmiljøer og uddannelse inden for energi og kommunikationsteknologi samt i lokale sports- og kulturprojekter i området mellem Horsens, Hedensted, Vejle og Juelsminde.

• 17.01.2018. Nordisk Kulturfond - puls

Tilskudsordning

puls giver støtte til, at koncertarrangører kan programsætte lovende artister med nordisk forankring samt arbejde fokuseret med formidlingen til publikum.

• 17.01.2018. Nordisk Kulturfond - Projektstøtte

Tilskudsordning

Fonden støtter kultursamarbejdet i Norden. Desuden har fonden som mål, at bidrage til at fremme kvaliteten i nordisk samarbejde, registrere nye behov og ideer, bidrage til øget viden og medvirke til at skabe nye fora for kultursamarbejdet.

• 17.01.2018. Oprettelse af fond

Spørgsmål/svar