Velkommen til Foreningstilskud.dk

Opret dig som bruger af Foreningstilskud.dk.

Hjørring Kommune har oprettet et abonnement, der gælder for alle Hjørring Kommunes foreninger.

Såfremt du er medlem af en forening med adresse i Hjørring Kommune, kan du frit oprette dig som bruger af Foreningstilskud.dk ved at udfylde nedenstående formular.

Når du har udfyldt formularen og trykket på Send, modtager du kort efter en email med password og brugernavn, som du kan bruge til at logge ind på Foreningstilskud.dk med.

• TrygFonden giver 2,5 millioner til at styrke skoleelevernes mentale muskel

Nyhed - 16.04.2021

Flere skoleelever kæmper med stress, forventningspres og psykiske udfordringer, og det har store konsekvenser både i og uden for skolen. For nogle så alvorligt, at de tager udfordringerne med ind i voksenlivet.

• Børnestafetten på turné

Nyhed - 16.04.2021

I år kan du løbe med i Rønne, Esbjerg, Herning og København.

• Bor du i Årets Landsby 2021?

Ansøgningsfrist - 16.04.2021

Landsbyer over hele landet skal nu til at spidse pennen, hvis de vil med i kapløbet om at blive Årets Landsby. I år hædrer prisen ’Den nytænkende landsby’, som har formået at omsætte coronakrisen til positive muligheder for sine indbyggere.

• "Spørg løs!" - Maj

Nyhed - 14.04.2021

Helt ny mulighed for at spørge os om de problemer, udfordringer, tanker og lignende I står med i jeres projekt. Deltag og "Spørg løs" !!

• BØRNETEATRET ISHØJ TEATER MODTAGER 37,1 MIO. KR. FRA A.P. MØLLER FONDEN

Nyhed - 14.04.2021

I Ishøj ligger der et mindre teater, som gennem 53 år har begejstret børn fra vuggestuer, børnehaver og skoler med forestillinger fra eventyrets univers.

• Friluftsrådet uddeler 17 millioner kroner til projekter

Ansøgningsfrist - 14.04.2021

Udlodningsmidler til Friluftsliv åbner nu for ansøgninger til projekter, der kan få flere ud i naturen, flere til at fordybe sig i naturen, eller flere til at være sammen i naturen. Ansøgningsfristen er 1. september 2021.