Velkommen til Foreningstilskud.dk

Opret dig som bruger af Foreningstilskud.dk.

Mariagerfjord Kommune har oprettet et abonnement, der gælder for alle kommunens foreninger.

Såfremt du er medlem af en forening med adresse i Mariagerfjord Kommune, kan du frit oprette dig som bruger af Foreningstilskud.dk ved at udfylde nedenstående formular.

Når du har udfyldt formularen og trykket på Send, modtager du kort efter en email med password og brugernavn, som du kan bruge til at logge ind på Foreningstilskud.dk med.

• BYLIVSPULJE

Tilskudsordning - 04.03.2021

Ny pulje skal sikre fællesskab, aktivering af socialt udsatte, kunst, bevægelse og liv i gaderne i Sydhavnskvarteret, mens området udvikles.

• Bevæg dig for livet pulje

Tilskudsordning - 04.03.2021

I Norddjurs Kommune øger man indsatsen for at få flere i bevægelse og tredobler derfor i 2021 Bevæg dig for livet-puljen.

• Bevæg dig for livet-puljen tredobles

Nyhed - 04.03.2021

• DIF og DGI’s corona-hjælpepulje

Tilskudsordning - 02.03.2021

DIF og DGI´s corona-hjælpepulje er åben fra 1. marts kl. 12 til 26. marts kl. 12.

• DIF og DGI’s corona-hjælpepulje

Nyhed - 02.03.2021