Velkommen til ForeningsTilskud.dk

Opret dig som bruger af Foreningstilskud.dk.

Jammerbugt Kommune har oprettet et abonnement, der gælder for alle Jammerbugt Kommunes foreninger.

Såfremt du er medlem af en forening med adresse i Jammerbugt Kommune, kan du frit oprette dig som bruger af Foreningstilskud.dk ved at udfylde nedenstående formular.

Når du har udfyldt formularen og trykket på Send, modtager du kort efter en email med password og brugernavn, som du kan bruge til at logge ind på Foreningstilskud.dk med.

 
 
Felter markeret med * skal udfyldes.
 
 

Spørg Netværket

Har du brug for at få svar på konkrete spørgsmål om tilskud og projekter, så kan du spørge de hundredevis af foreningsfolk, der er med i ForeningsTilskud.dk.

Klik på "Spørg Netværket" i menuen foroven. Skriv dit spørgsmål - så sender vi det videre til alle medlemmer af ForeningsTilskud.dk, og sender svarene direkte tilbage til din email.

Læs mere

Sidste nyt på ForeningsTilskud.dk

 • 16.01.2020. The FLSmidth Donation Fund

  Tilskudsordning

  FLS Industries A/S´ Gavefond er en selvejende institution, der har til formål at yde bidrag indenfor en række almennyttige områder.

 • 14.01.2020. Johan Hoffmann Fonden

  Tilskudsordning

  Johan Hoffmann Fonden yder støtte til sport, kultur, kunst og sundhed, herunder gennem uddelinger til idrætsgrene under Dansk Idrætsforbund i Esbjerg Kommune, idrætsforeninger, kulturinstitutioner og sundhedsinitiativer.

 • 13.01.2020. Skævinge forvandler idrætshal til et mangfoldigt mødested

  Nyhed

  Hallen i Skævinge lever ikke op til de lokale behov for at mødes på tværs af interesser. Derfor samler man nu hele paletten af idræts- og kulturaktører og omdanner hallen til et mødested for alle. Lokale og Anlægsfonden støtter projektet med 7 mio. kr.