Velkommen til ForeningsTilskud.dk

Opret dig som bruger af Foreningstilskud.dk.

Rebild Kommune har oprettet et abonnement, der gælder for alle Rebild Kommunes foreninger.

Såfremt du er medlem af en forening med adresse i Rebild Kommune, kan du frit oprette dig som bruger af Foreningstilskud.dk ved at udfylde nedenstående formular.

Når du har udfyldt formularen og trykket på Send, modtager du kort efter en email med password og brugernavn, som du kan bruge til at logge ind på Foreningstilskud.dk med.