Velkommen til ForeningsTilskud.dk

Her kan du oprette dig som bruger af ForeningsTilskud.dk

#kommunenavn# har oprettet et abonnement der gælder for alle #kommunenavn#s foreninger.

Såfremt du er medlem af en forening med adresse i #kommunenavn# kan du frit og gratis oprette dig som bruger af ForeningsTilskud.dk ved at udfylde nedenstående formular.

Når du har udfyldt formularen og trykket på Send modtager du kort efter en email med password og brugernavn, som du kan bruge til at logge ind på UpFrontNet Forening med.