Ønsker jeres forening at blive medlem, kan I udfylde formularen nederst på siden, og I vil få tilsendt et password med det samme.

I kan også oprette et gratis prøvemedlemsskab i 14 dage ved at udfylde formularen nederst på siden.

Allerede bruger? Er I allerede oprettet som brugere af ForeningsTilskud, kan du logge dig ind i toppen af siden under menupunktet ′Log ind′.

Vi tilbyder to forskellige abonnementstyper, som begge giver adgang til indhold, ydelser og tjenester på Foreningstilskud.dk:

1. Enkeltforenings-abonnement
  2. Kommune-abonnement (et ubegrænset antal brugere)

Enkeltforenings-abonnementet
giver adgang til én forening og gælder én bruger fra foreningen.
Pris:
1.000 kr. pr. år eller 500 kr. pr. halvår eksklusiv moms.

Kommune-abonnementet giver adgang for et ubegrænset antal brugere fra samtlige foreninger i den pågældende kommune. Abonnementet tegnes af kommunen. Det månedlige nyhedsbrev fremsendes til alle oprettede emailadresser.
Pris: 20.000 kr. pr. år eksklusiv moms.

Ønsker I et enkeltforenings-abonnement, kan I tilmelde dig nederst på siden eller kontakte os på enten tlf.: 93 93 62 95 eller mail: tm@foreningstilskud.dk. I forbindelse med oprettelse af et kommune-abonnement bedes I ringe på tlf.: 93 93 62 95 eller skrive på tm@foreningstilskud.dk. I kan også udfylde formularen nedenfor og skrive i kommentarfeltet, at I ønsker et kommune-abonnement, hvorefter vi vil kontakte jer.

Hvis din kommune har købt et abonnement til Foreningstilskud.dk, kan du oprette dig gratis som bruger. Du skal blot kontakte din kommune. Du kan også oprette dig via et link på kommunens hjemmeside.

Arbejder du med fundraising på et mere generelt plan i en virksomhed, kommune eller organisation, kan du købe et abonnement til vores hjemmeside UpFrontNet.dk.

• Her bor vi-puljen

Ansøgningsfrist - 06.05.2021

50 mio. kr. til at drømme stort i alle små byer! Foreninger i danske småbyer kan indtil 23. september 2021 søge op til 1 mio. kr. fra Nordea-fondens Her bor vi-pulje til at styrke fællesskabet i deres by.

• COVID-19 nødpuljen åbner for 5. ansøgningsrunde

Ansøgningsfrist - 06.05.2021

DUFs COVID-19 nødpulje støtter lokale børne- og ungdomsforeninger og sammenslutninger, der er trængt økonomisk af Corona-pandemien.

• Mindre projekter april 2021

Nyhed - 06.05.2021

Som vanligt har en masse spændende ´mindre projekter´ fået støtte til realisering. Hele 28 nye mødesteder vil snart være at finde i det danske land. Her er tre af dem.