(+45) 93 93 62 95

Abonnement

Har du allerede oprettet dig som bruger?

Hvis du allerede har oprettet dig som bruger af Foreningstilskud.dk og ser denne side, så er det fordi du ikke er logget ind.

Gå til toppen af siden og indtast dine adgangsoplysninger under menupunktet Log ind.

Har du glemt dine adgangsoplysninger, så klik på Glemt kode? Du kan også skrive til tm@upfrontnet.dk eller ringe til Torben Märcher på 93 93 62 95.


Abonnementstyper

Vi tilbyder to forskellige abonnementstyper:

  1. Kommune-abonnement (Mange-bruger-abonnement)
  2. Enkeltforenings-abonnement

Begge abonnementstyper giver ubegrænset adgang til alt indhold, ydelser og tjenester i Foreningstilskud.dk

Hvis du er en enkeltforening kan du tilmelde dig på formularen nederst på siden og du vil modtage dit password med det samme. Du er også velkommen til at ringe til Torben på tlf.: 93 93 62 95 eller skrive på tm@upfrontnet.dk.

I forbindelse med kommune-abonnementer (mange-bruger-abonnementer) bedes du ringe til Torben Märcher på tlf.: 93 93 62 95 eller skrive på tm@upfrontnet.dk. Du kan også udfylde formularen nedenfor og vi vil kontakte dig.

Kommune-abonnement (Mange-bruger-abonnement)

Abonnementet giver ubegrænset adgang for et næsten ubegrænset antal brugere fra samtlige foreninger i den pågældende kommune til alt indhold samt alle ydelser og tjenester i Foreningstilskud.dk. Abonnementet tegnes af kommunen.

Pris: 20.000 kr. pr. år eks. moms

Enkeltforenings-abonnement

Abonnementet giver ubegrænset adgang til alt indhold samt alle ydelser og tjenester i Foreningstilskud.dk i én forening. Abonnementet gælder to brugere fra foreningen.

Pris: 1.000 kr. pr. år eller 500 kr. pr. halvår eks. moms.

BEMÆRK!

Hvis din kommune har købt et abonnement på Foreningstilskud.dk, så kan du oprette dig gratis som bruger. Kontakt din kommune.

Du kan også oprette dig via et link på kommunens hjemmeside.

 

 
 
 
 
 
Felter markeret med * skal udfyldes.
 
 

Spørg Netværket

Har du brug for at få svar på konkrete spørgsmål om tilskud og projekter, så kan du spørge de hundredevis af foreningsfolk, der er med i Foreningstilskud.dk.

Klik på "Spørg Netværket" i menuen foroven. Skriv dit spørgsmål - så sender vi det videre til alle medlemmer af Foreningstilskud.dk, og sender svarene direkte tilbage til din email.

Læs mere

Folder ForeningsTilskud.dk

Hent folder om ForeningsTilskud.dk her

Læs mere

Sidste nyt på ForeningsTilskud.dk