Har du allerede oprettet dig som bruger?

Hvis du allerede har oprettet dig som bruger af ForeningsTilskud.dk og ser denne side, så er det fordi du ikke er logget ind.

Gå til toppen af siden og indtast dine adgangsoplysninger under menupunktet Log ind.

Har du glemt dine adgangsoplysninger, så klik på Glemt kode? Du kan også skrive til jh@UpFrontNet.dk eller ringe på 86 15 41 11.

Vi tilbyder to forskellige abonnementstyper:

1. Kommuneabonnement
  2. Enkeltforeningsabonnement

Begge abonnementstyper giver ubegrænset adgang til alt indhold, ydelser og tjenester i ForeningsTilskud.dk

Hvis du er en enkeltforening kan du tilmelde dig på formularen nederst på siden og du vil modtage dit password med det samme. Du er også velkommen til at ringe til os på tlf.: 86 15 41 11 eller skrive på jh@upfrontnet.dk, att.: Jens Hanberg.

I forbindelse med kommuneabonnementer bedes man ringe til os på tlf.: 86 15 41 11 eller skrive på jh@upfrontnet.dk, att.: Jens Hanberg. Du kan også udfylde formularen nedenfor og vi vil kontakte dig.

Kommuneabonnement

Abonnementet giver ubegrænset adgang for et ubegrænset antal brugere fra samtlige foreninger i den pågældende kommune til alt indhold samt alle ydelser og tjenester i ForeningsTilskud.dk. Abonnementet tegnes af kommunen.

Pris: 20.000 kr. pr. år eks. moms

Enkeltforeningsabonnement

Abonnementet giver ubegrænset adgang til alt indhold samt alle ydelser og tjenester i ForeningsTilskud.dk i én forening. Abonnementet gælder to brugere fra foreningen.

Pris: 625 kr. pr. år. incl. moms.

Hvis din kommune har købt et abonnement på ForeningsTilskud.dk, så kan du oprette dig gratis som bruger her:

Se liste over kommuner, der har et abonnement

Du kan også oprette dig via et link på kommunens hjemmeside.

Min kommune er ikke på listen!

Hvis din kommune ikke har et abonnement, kan du oprette dig nedenfor. Det koster 625. kr. pr. år incl. moms.

Tilmeld dig her, hvis din kommune ikke er på listen:

• 20.01.2020. DGI Østjylland: Flere unge i foreningslivet

Tilskudsordning

DGI Østjylland udbyder en ansøgningspulje under navnet Flere unge i foreningslivet til foreningsbaserede indsatser målrettet netop at få flere unge i foreningslivet. Puljen har særligt fokus på inaktive, senstartere og genstartere.

• 16.01.2020. The FLSmidth Donation Fund

Tilskudsordning

FLS Industries A/S´ Gavefond er en selvejende institution, der har til formål at yde bidrag indenfor en række almennyttige områder.

• 14.01.2020. Johan Hoffmann Fonden

Tilskudsordning

Johan Hoffmann Fonden yder støtte til sport, kultur, kunst og sundhed, herunder gennem uddelinger til idrætsgrene under Dansk Idrætsforbund i Esbjerg Kommune, idrætsforeninger, kulturinstitutioner og sundhedsinitiativer.

• 13.01.2020. Skævinge forvandler idrætshal til et mangfoldigt mødested

Nyhed

Hallen i Skævinge lever ikke op til de lokale behov for at mødes på tværs af interesser. Derfor samler man nu hele paletten af idræts- og kulturaktører og omdanner hallen til et mødested for alle. Lokale og Anlægsfonden støtter projektet med 7 mio. kr.