ForeningsTilskud.dk

ForeningsTilskud.dk er et fundraising redskab som er rettet specielt mod foreningslivet. Udover en tilskudsdatabase indeholder den nye tjeneste også en guide over fundraising for foreninger.

Udviklingen af den nye tjeneste er sket på opfordring fra en række kommuner, som ønsker at kunne tilbyde deres foreningsliv nem adgang til information om de mange muligheder, der findes for at skaffe finansiering til store og små projekter og aktiviteter i lokalsamfundene.

Databasen indeholder mere end 200 fonde og tilskudsmuligheder, primært landsdækkende – men udbygges løbende med lokale/regionale fonde og tilskudsmuligheder i takt med at flere områder kommer med.

Databasen indeholder kun tilskudsmuligheder, som er relevante for foreninger og organisationer. Herunder indenfor f.eks.

• Idræt og fritid
  • Natur og friluftsliv
  • Anlæg og anskaffelser
  • Sociale og humanitære projekter
  • Kultur
  • Børn og unge
  • Landdistrikter
  • Frivillighed
  • Folkeoplysning
  • Internationalt samarbejde
  • o.m.a.

Hent folder her (pdf)

Folkene bag

Virksomheden bag ForeningsTilskud.dk, UpFrontNet Aps, blev etableret i 2001 af tre personer som alle har mange års personlig erfaring med fundraising og projektudvikling.

• Lotte Jensen er indehaver af fundraisingfirmaet Up Front Europe.
  • Ole Holst er indehaver af fundraisingfirmaet Formidlingscentret.
  • Jens Hanberg er leder af UpFrontNet.

Vores udgangspunkt er stor praktisk erfaring og faglig indsigt i fundraiserens og projektmagerens arbejde - og dermed kendskab til fundraiserens behov for aktuel information, og ikke mindst - udveksling af viden og erfaring.

jens-stor.jpg  lotte-stor.jpg  ole-stor.jpg
Jens Hanberg